Accountmanager Events (tijdelijk)

Accountmanager Events (tijdelijk)
 

   32-40 uur per week

   1 tot 3 jaar ervaring

   hbo

Wij zijn op zoek naar tijdelijke versterking van het Sales team voor de duur van 3 tot 6 maanden.

Hier gebeurt het
Wij geloven dat iedere dag dat deze coronacrisis duurt, de behoefte van mensen groeit om elkaar weer écht te zien. De kracht van live is en blijft ongeëvenaard. Dit geldt zeker voor de Vakantiebeurs waar mensen van over de hele wereld elkaar ontmoeten, informatie uitwisselen, consumenten geïnspireerd worden én op weg geholpen worden die langverwachte vakantie daadwerkelijk te boeken. Als Vakantiebeurs in januari 2022 weer veilig live gaat, staan wij er klaar voor. Daarnaast kijken we als Jaarbeurs naar uit om in 2023 de eerste paal in de grond te kunnen slaan van het nieuwe Jaarbeurscomplex, waarmee we de meest duurzame evenementenlocatie van Europa willen worden. 
 
En wie weet staan we klaar met jou? Want om de voorbereidingen van de Vakantiebeurs met volle vaart te starten, hebben we nú mensen nodig. We gaan veel van je vragen, maar we geven je ook een hoop terug. In dynamiek, in persoonlijke ontwikkeling, in groeikansen, in energieke en bevlogen collega’s. Jaarbeurs is 104 jaar geleden opgericht om in de crisis van de Eerste Wereldoorlog het Nederlands bedrijfsleven weer op gang te helpen. En dat gaan we nu ook doen. Slim, duurzaam en veilig. We dagen je graag uit om te solliciteren. Succes! 

Jouw nieuwe omgeving 
De afdeling Sales eigen events geeft invulling aan het concept van alle beurzen en digitale platformen van Jaarbeurs. Wij doen dit door acquisitie van nieuwe klanten en het onderhouden van duurzaam klantcontact. Realiseren van salestargets en het bewaken van het projectplan en budget gedurende eventproces horen ook bij de verantwoordelijkheden van onze afdeling. Door het inzetten van gave events en digitale platformen helpen wij de klant met de inrichting van zijn marketingcampagne. En dan het liefst één die inhoudelijk sterk is, bol staat van creativiteit en impact maakt in de markt! Samen met o.a. de Sales Projectmanager en collega-Accountmanagers werken we aan de doorontwikkeling van onze concepten, mooie campagnes en commerciële successen. Uiteraard worden die successen gevierd.  

Jouw afdeling
Om de doelstellingen te bereiken werken we hard, houden we elkaar scherp en zijn we een team. Er kan en mag veel, en we houden van slim samenwerken. Als Accountmanager Events ga je voor klantbeleving: Wat beweegt jouw klant? Waar liggen zijn behoeften? Alleen door je 100% in te leven, weet je wat het beste voor de klant is en kun je het juiste advies geven. Met overtuiging en creativiteit laat je zien hoe jouw klant de verbinding kan maken met zijn doelgroep. Hiervoor zijn er diverse oplossingen in verschillende markten; dit gaat van de grootste zakelijke– en consumenten events van Nederland tot inhoudelijke digitale platformen. Bij elke deal kijk je naar waar de klant behoefte aan heeft en speelt daar maximaal op in. Naast het sluiten van deals met onze klanten ben je een vaste sparringspartner binnen de afdeling. 

Dit vind je leuk om te doen 

 • In samenspraak met de Sales Projectmanager jouw persoonlijke salesplan opstellen;
 • Zoeken naar commerciële kansen, actief nieuwe klanten in jouw marktsegment werven en sturen op een duurzame relatie;
 • Klantbehoeften naar fysieke, digitale en crossmediale marketingoplossingen vertalen;
 • Relaties met nieuwe (en deels bestaande) klanten opbouwen, onderhouden en verstevigen;
 • Netwerken binnen jouw branche;
 • Voor zoal de klant als collega’s een professionele gespreks- en zakenpartner zijn;
 • Advies naar een offerte op maat vertalen, rekening houdend met alle verkregen informatie.

Functie-eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 1 jaar ervaring in een commerciële omgeving. Ervaring in verkoop van events en/of media is een pré;
 • Minimaal 32 uur beschikbaar;
 • In jouw verhaal en advies zet je de klant centraal en richt je je op (commercieel) succes;
 • Sterke communicatieve vaardigheden inclusief een gezonde dosis lef en brutaliteit;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Jouw mentaliteit zegt dat je pas uitgeleerd bent met je pensioen; dus kom maar op met die ontwikkelpunten!

Ons aanbod
Je komt te werken in een team van betrokken collega’s, met een informele werksfeer, vers fruit op de werkvloer, gezellige borrels en leuke activiteiten. En op een centrale toplocatie, naast station Utrecht Centraal. Een prima salaris afhankelijk van je ervaring tussen de € 2.600 - €2850,- bruto per maand en reiskosten vergoeding.

Hebben we je interesse gewekt?  
Top! We kijken uit naar je sollicitatie. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Laura van den Berg (Corporate Recruiter) op 06-22143366 of mail naar laura.van.den.berg@jaarbeurs.nl 

Over Jaarbeurs

We zijn een plek waar mensen elkaar écht kunnen ontmoeten, offline en online. Congressen, vergaderingen, beurzen, evenementen, bijeenkomsten, van heel klein tot heel groot: we helpen graag ze tot een succes te maken. Al meer dan 100 jaar biedt de Koninklijke Jaarbeurs ruimte voor groei. Van bedrijven, van industrieën, van jou. En met 21 eigen beurzen stimuleren we ook zelf de Nederlandse handel en economie. Dat doen we zo duurzaam, slim en veilig mogelijk. In het centrum van het land en in het hart van de stad. We zien ernaar uit je te begroeten.

Contactgegevens

Meer weten over werken bij Jaarbeurs?
Vraag het ons! solliciteren@jaarbeurs.nl 

Liever bellen?

Bellen kan via 030-295 5911

© Jaarbeurs   |      |   Jaarbeursplein   |   3521 AL   |   Utrecht

© Jaarbeurs   |      |   
Jaarbeursplein   |   3521 AL   |   Utrecht

Privacy Statement Sollicitanten