Overslaan naar content

Welkom in de wereld van

Koninklijke JaarbeursOver ons

Jaarbeurs organiseert en faciliteert nationaal en internationaal beurzen, congressen en evenementen. We creëren waardevolle ontmoetingen en verbinden mensen en markten, handelaren en producenten. We bouwen sterke duurzame merken op het gebied van health & life sciences, bouw & installatie, IT, logistiek, onderwijs, agrifood, travel en leisure. We initiëren essentiële veranderingen op het gebied van duurzaamheid en digitalisering. We bieden vernieuwers huisvesting die uitnodigt om kennis te delen en over de eigen grenzen heen te kijken. We creëren economische impact en zijn nauw verbonden met elkaar en onze omgeving.​

Onze visie

Wij geloven dat er een plek moet zijn waar je elkaar écht kunt ontmoeten. Ontmoeten om te groeien. Als Jaarbeurs bieden én creëren we de ruimte om groei te versnellen: als mens, als organisatie, als markt. Op een vriendelijke, duurzame en vernieuwende manier. Live en online. In het centrum van het land, in het hart van de stad, met oog voor jou.

Duurzaamheid Jaarbeurs werken bij

Onze merkwaarden

  • We zijn vriendelijk. Wij creëren waardevolle ontmoetingen en persoonlijke ervaringen voor onze bezoekers en klanten. Live en online.

  • We zijn duurzaam. Wij geloven in een wereld waarin we zorgvuldig met elkaar en onze omgeving omgaan. We gaan voor duurzame relaties met onze klanten, leveranciers en voor de wereld om ons heen. Lees meer over onze duurzame ambitie.

  • We zijn vernieuwend. Door onze ervaring en kennis te combineren met de nieuwste digitale technologieën maken wij onze evenementen en die van onze klanten steeds waardevoller.

Een plek waar jij jezelf kan zijn

We streven ernaar een diverse en inclusieve omgeving te creëren waar iedereen zich welkom voelt. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, waarin je gelooft, van wie je houdt en of misschien een beperking hebt; wij willen dat je je thuis voelt bij ons. 

Al meer dan 105 jaar

Op 6 mei 1916 zijn we opgericht in de kamer van de Utrechtse burgemeester. Als antwoord op de economische crisis van de Eerste Wereldoorlog. Op 26 februari 1917 werd de allereerste 'Jaarbeurs' georganiseerd. Jaarbeurs moest ervoor gaan zorgen dat de Nederlandse handel en het Nederlands bedrijfsleven een nieuwe impuls zou krijgen. Opgericht om handel en nijverheid te bevorderen en daarmee voorspoed te stimuleren. Nu meer dan 105 jaar later, vormt dit ideaal nog steeds het fundament van de Jaarbeurs.

Meer dan alleen werk

Personeelsvereniging WEY

Jaarbeurs heeft een eigen personeelsvereniging. Elke maand worden in samenwerking met de WEY borrels georganiseerd door verschillende afdelingen in onze eigen pub. Daarnaast organiseert de WEY leuke activiteiten, zoals lasergamen in de hallen of het Beurssteden-voetbaltoernooi.

Green team

Als medewerker bijdragen aan het duurzame beleid van Jaarbeurs? In het Green team denken medewerkers na over duurzame initiatieven zoals het verminderen van afval op kantoor, diversiteit en inclusie en inzet voor goede doelen.

Summer School

In de zomer organiseert Jaarbeurs de Summer School. In uiteenlopende sessies kunnen medewerkers nieuwe kennis en inspiratie opdoen. Van een gevorderdencursus Excel tot een bezoek naar het Centraal Museum en van uitleg over gezonde voeding tot een sessie over artificial intelligence.

Vieren bij Jaarbeurs

Twee keer per jaar vieren wij met de hele organisatie feest: kerstfeest en zomerfeest. Mooie avonden met collega's met bijvoorbeeld een cabaretvoorstelling, lekker eten, photobooths of een stormbaan.

Stap in de wereld van Jaarbeurs

Filters

15 vacatures
Bedrijfsleider Pleyn
Op locatie
HospitalityBaan
Duurzaamheids- en Energiemanager
Op locatie
Facility & Event ServicesBaan
(Eerste) medewerker bediening Pleyn
Op locatie
HospitalityBijbaan
Manager Inkoop
Op locatie
Inkoop & FinanceBaan
4 van 15 weergegeven