Overslaan naar content

Kom stage lopen in de wereld van

Koninklijke Jaarbeurs

Jaarbeurs heeft veel verschillende afdelingen waar je stage kan lopen. Omdat alle afdelingen erg nauw samenwerken om het beste resultaat te behalen, zul jij als stagiair(e) ontzettend veel leren over (werken bij) Jaarbeurs. Je zal geïnspireerd worden door jouw collega's en vakinhoudelijk erg veel kennis opdoen. Lijkt dit jou leuk? Kijk snel naar onze stagevacatures!

Openstaande stagevacatures

Hieronder kun je een overzicht vinden van alle openstaande (afstudeer)stagevacatures. Solliciteren kan op de pagina van de stagevacature. Staat jouw gewenste (afstudeer)stage hier niet tussen? Dan hebben wij op dit moment helaas geen ruimte voor een stagiair(e). Blijf gerust deze pagina in de gaten houden, wie weet komt jouw gewenste stage binnenkort online!Meewerkstage HR De afdeling People & Sustainability (HR) biedt je een uitdagende stage, waarbij alle aspecten van HR aan bod kunnen komen. Je wordt betrokken bij onder andere administratieve taken, de in- , door- en uitstroom, en  ontwikkeling van mens en organisatie. People & Sustainability heeft in 2024 een drukke agenda, gericht op de genoemde HR thema’s, waarbij veel ruimte is voor persoonlijke inbreng en creativiteit.

Meewerkstage Corporate Communicatie Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek waar je jouw communicatieve vaardigheden kunt ontwikkelen in de dynamische wereld van beurzen, evenementen & congressen? Wil jij bijdragen aan het versterken van de externe en interne communicatie van Koninklijke Jaarbeurs? Ben jij een enthousiaste, creatieve doorpakker en heb je een vlotte pen? Laat je dan meevoeren in de wereld van Jaarbeurs.

Meewerkstage Marketing - Business Media Wil jij ervaring opdoen in business media en een onderzoeken hoe een bekende beursorganisatie dit nóg beter kan doen? Ondertussen graag de mouwen opstropen, een campagne opstarten, regelmatig werken met tools en data, leads genereren en leren hoe je een sterke relatie met een klant opbouwt?

Meewerkstage Legal & Privacy Het legal team van Jaarbeurs biedt juridische ondersteuning aan de directie en alle commerciële business units (ook internationaal) van Jaarbeurs. De focus binnen het legal team ligt met name op contractenrecht, huurrecht, joint-ventures, vastgoed, IE-recht en privacy (AVG).

Meewerkstage Meetup Binnen het hechte en gezellig team staat klant contact centraal, maar schakel je ook regelmatig met intermediairs, leveranciers en de collega’s op de vloer. Het ene moment maak je een passende offerte voor een potentiële klant en het andere moment geef je een rondleiding door ons gebouw en weet jij de opdrachtgever alles te vertellen over de zalen en de mogelijkheden bij Jaarbeurs. 

Wat krijg je van ons als stagiair(e)?

  • Een stagevergoeding van € 450,- bruto per maand (op basis van 40 uur per week)

  • Kennismaking met vele facetten van een grote organisatie

  • Een omgeving met veel dynamiek en leermogelijkheden

  • Afhankelijk van jouw afdeling en werkzaamheden krijg je een laptop en/of smartphone

  • Gratis toegang tot al onze eigen evenementen & beurzen

  • Deelname aan de Jaarbeurs Summer- en Winterschool

  • Veel activiteiten om jouw collega's beter te leren kennen waaronder 1x per maand een borrel, een zomer BBQ, een kerstfeest en nog veel meer!

Jaarbeurs door de ogen van...

Stagiaires vertellen hoe het is om bij Jaarbeurs stage te lopen.

Jitte Weltevrede

Veel kansen om te leren en je wordt echt behandeld als gelijkwaardige medewerker Stagiaire Corporate Communicatie

Jesper Kalkhoven

"Nauw samenwerken met gezellige collega’s die oprecht naar je luisteren" Stagiair IT Servicedesk

Laïs ter Wal

"De sfeer is hier altijd goed en er wordt veel georganiseerd voor de werknemers" Stagiaire People & Sustainability