Skip to content

Chef de partie

    Functieomschrijving

    Jouw nieuwe baan

    Als chef de partie bij Jaarbeurs werk je in één van onze vijf professionele keukens en draag je dagelijks bij aan de culinaire beleving van ruim 2,3 miljoen Jaarbeurs-bezoekers per jaar. Van creatieve (vegetarische) gerechten tot theaterdiners en beurscatering. Met het team samen zorg je voor kwaliteit, variatie en smaak, met volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.


    De vijf keukens van Jaarbeurs zijn: de centrale keuken in het Event & Exhibition Center, de centrale keuken in het Beatrixgebouw en drie restaurantkeukens (Pleyn, Queens en Speys). Alles wat daarbij aan eten wordt geserveerd, gaat via de keukens van Jaarbeurs. En daar hebben we jou bij nodig!


    Klinkt dit als jouw volgende stap? Lees dan verder.

    Dit vind je leuk om te doen
    Je vindt het leuk om onderdeel te zijn van een gedreven koksteam en te werken aan gevarieerde maaltijden met vers bereide lokale producten.

    Je taken en werkzaamheden o.a. uit:

    • Je zorgt voor de mise en place en voor de (deel)bereiding van de gerechten. In de centrale keuken is de warme en koude keuken gescheiden. In de restaurants werk je à la carte en allround

    • Tijdens events kan je ingezet worden voor live cooking waar jij het eten voor onze gasten vers bereidt

    • Doordat we meerdere keukens hebben, rouleer je in deze keukens. We houden rekening met je voorkeur: sta je liever op een wat vastere plek in een restaurant of centrale keuken, dan kan dat

    • We werken we op basis van receptuur in onze centrale keukens en in onze restaurants werk je volgens de menukaart

    • Kwaliteit staat voorop, je werkt met de beste ingrediënten. We bieden onze gasten het beste van het beste!


    Elke dag is anders! Door de afwisseling in catering, restaurant, congressen en diners blijft het werk verrassend en leuk. We doen het werk echt samen.” - Michel Sturkenboom (Executive souschef)

    Vereisten

    Dit is wat we bieden

    Plezier in je werk en je persoonlijke ontwikkeling vind je belangrijk en dat natuurlijk het liefst in een duurzame omgeving. Vandaar dat je van ons alle ruimte krijgt om jouw ambities waar te maken en te groeien in je vak. Je doet dat in een team van betrokken collega’s, in een open en informele werksfeer, met vers fruit op de werkvloer, gezellige borrels en gezamenlijke activiteiten.
     

    Dit is wat je van ons krijgt

    • Een brutomaandsalaris tussen €2.810 en €3.300 voor 40 uur per week. Het salaris hangt af van je ervaring

    • 8% vakantiegeld, pensioenregeling en deelname aan een collectieve bedrijfssuccesregeling (max. 5%)

    • 27 vakantiedagen (bij 40 uur) plus de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen

    • Duurzame mobiliteitsopties: OV-vergoeding tot 100 km max. per dag, fietsvergoeding of leasefiets 

    • Laptop en smartphone (max. €850 budget) 

    • Gratis toegang tot onze eigen events en beurzen

    • Trainingen, workshops en deelname aan initiatieven van Jaarbeurs

    • Vrijwilligersuren, maandelijkse borrels, en diverse sportieve & sociale activiteiten 

    • Een centraal gelegen werkplek naast Utrecht Centraal

    • Werken bij een werkgever die diversiteit, vitaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft.

    Dit breng je mee

    • Minimaal drie jaar ervaring als chef de partie in een professionele keuken, liefst breng je ervaring met grotere events

    • Een afgeronde koksopleiding

    • Teamspirit is je ‘tweede naam’, en je werkt zelfstandig en neemt initiatief

    • Kennis van HACCP en voedselveilig werken

    • Flexibele inzetbaarheid en je woont in of nabij Utrecht

    • Ambitie: je wilt je graag persoonlijk ontwikkelen en steeds beter worden in je vak

    Hebben we je interesse gewekt?

    We horen graag van je. Reageren op deze vacature kan via de sollicitatiebutton. Jouw sollicitatie wordt direct doorgestuurd en je kunt snel een reactie van ons verwachten. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Nikki de Coole (recruiter) via Nikki.de.coole@@jaarbeurs.nl.

    Wij zoeken zelf, dat betekent dat acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs wordt gesteld.

    Een referentiecheck kunnen tot de werving en selectie procedure behoren van deze vacature.

    of

    Apply with Indeed onbeschikbaar
    • Utrecht
    € 2.810 - € 3.300 per maand
    Hospitality
    36 - 40 uur per week

    Sollicitatieprocedure

    Meer weten over werken bij Jaarbeurs?

    • "De wereld van beurzen heeft mijn hart gestolen"

      Rachel Jankowsky

      Beursmanager Consumer

    • "Mijn acties bepalen hoe generaties na mij leven"

      Michel Sturkenboom

      Executive souschef

    • "Bij Jaarbeurs voel je dat de glimlach echt is"

      Bo Scheermeijer

      Event operations manager