Jaarbeurs door de ogen van... Bastiaan Arts
Elke ervaring is een smaakvol ingrediënt Stel je voor: een bord waar elke hap een verhaal vertelt en de ingrediënten samenkomen tot een onvergetelijke ervaring. Onze Executive Chef Bastiaan Arts serveert zijn creativiteit en passie in de keuken van Jaarbeurs. Hij brengt niet alleen zijn schat aan internationale ervaring mee, maar ook zijn enthousiasme: “Bij Jaarbeurs krijg ik de ruimte om mijn passie voor wereldse smaken te delen en gasten telkens te verrassen met nieuwe creaties.”
Smaken uit alle windstreken Op dit spreekwoordelijke bord liggen smaken uit alle windstreken. Bastiaan reisde als chef over rivieren en bergen: van het Radisson Blue in Georgië, waar hij samenwerkte met manager hospitality van Jaarbeurs Jochem Schut, tot aan de leiding over maar liefst 26 riviercruiseschepen. In Zwitserland kookte hij op een evenementenlocatie voor 120 personen, in Duitsland proefde hij het sterrenniveau van een Michelin-hotel en in Brabant bracht hij diners voor 11.000 gasten op tafel. Bastiaan kijkt met fonkelende ogen terug op zijn carrière tot nu toe.
Teamwork, precisie en creativiteit in de keuken Die rijke ervaring neemt Bastiaan dagelijks mee naar de keuken van Jaarbeurs. Daar draait het om een perfecte balans tussen teamwork, precisie en creativiteit. Bastiaan en zijn rechterhand Michel Sturkenboom zorgen samen dat alles tot in de puntjes is geregeld. “We zijn met zoveel dingen tegelijk bezig. Zelfs de grammage per persoon reken ik helemaal uit, zodat alles klopt en de beleving optimaal is. Samen zorgen we voor topkwaliteit en dat motiveert ons allemaal!”