Overslaan naar content

“Hier hebben we intrinsiek vertrouwen in elkaar” 

Roel Schoenmaker Manager Business Development AgriFood

Viv agrifood business development

Jaarbeurs door de ogen van... Roel Schoenmaker

“Het gevoel dat je met je teamleden iets moois aan het opbouwen bent, stapje voor stapje – dat maakt mijn baan zo leuk. Ik krijg energie van klantcontact en elke week dichterbij het einddoel komen. Die positieve spanning voelen. En als het dan eindelijk zover is, en de deuren gaan open...dan weet je precies waarvoor je het allemaal hebt gedaan.

Met een rugzak naar Bangkok Ik werk nu zeven jaar voor de internationale tak van Jaarbeurs en ik heb echt zulke mooie momenten meegemaakt. Zo werkten we twee jaar lang heel intensief toe naar een beurs in Bangkok. Vijf dagen voor die beurs werd mijn eerste dochter geboren. Ik zou uiteraard niet meer gaan, want ik was net voor het eerst vader geworden. Tot mijn vrouw zei: “Moet jij niet gewoon naar Bangkok? Ik regel het hier wel.” Toen ze dat vijf dagen op rij zei, heb ik mijn manager gebeld: zal ik toch komen? Ik pakte een rugzak, boekte een ticket en ben gegaan. Ik heb me alsnog nuttig kunnen maken op de beurs en kon ook weer snel bij mijn gezin zijn. Wát een geweldige ervaring."Werken in een nuchtere werkomgeving, en toch een heleboel spannende dingen doen: ik vind dat ik een unieke baan heb."

VIV Business development

We doen het samen Werken in een nuchtere werkomgeving, en toch een heleboel spannende dingen doen: ik vind dat ik een unieke baan heb. Ons team is resultaatgericht, en toch niet overdreven commercieel. Ik zie dat als iets positiefs. Hiervoor werkte ik bij een andere grote evenementenlocatie en ik had daar elke dag het gevoel dat ik mezelf moest bewijzen naar collega’s. Hier bij Jaarbeurs is het intrinsiek vertrouwen hebben in elkaar. Ik vind dat ontzettend waardevol.

Een loopbaan met perspectief Waarom je bij Jaarbeurs moet komen werken? Je werkt hier altijd samen aan mooie doelen. En dat is veel leuker dan alleen. Samen op zoek naar manieren om meerwaarde te bieden en impact te maken in de wereld. Daarnaast krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. Het is fijn om perspectief te hebben voor je loopbaan. Ik heb in ieder geval besloten dat ik hier nog een paar jaar blijf.”  

Vacatures International

Filters

1 vacatures
Digital Marketing Manager
Op locatie
InternationalBaan