Overslaan naar content

“Werken in een afspiegeling van de maatschappij”

Tatiana Pires da Silva Operationeel Coördinator Hospitality

Jaarbeurs door de ogen van... Tatiana Pires da Silva

“Ah, werk je bij Jaarbeurs? Ja, dat ken ik wel!” – Ik hoef het nooit toe te lichten, Jaarbeurs is echt een begrip. Iedereen kent het wel of is er weleens geweest. Ik vind dat iets moois. Ik werk hier nu zeven jaar en heb het nog steeds erg naar mijn zin. Over het algemeen werken mensen hier een lange periode. Sommigen zelfs al dertig jaar. Ze zijn verliefd geworden op Jaarbeurs en niet meer weggegaan.

Een dikke negen Ik ben Operationeel Coördinator Hospitality in het Beatrix Theater. Samen met een team stuur ik collega’s op de vloer aan. Met z’n allen zorgen we ervoor dat gasten een mooie avond beleven. Binnen Jaarbeurs spreken we dan over een ‘dikke negen’. Dat wil je behalen en daar maken we ons hard voor. Daar hoort ook plezier bij. Want als wij goed in ons vel zitten, dan merken de gasten dat ook. Ik spreek daarom bewust mijn waardering regelmatig uit. Ook probeer ik talenten bij anderen te ontdekken zodat ze kunnen doorgroeien. Ik ben echt trots op mijn team. En al helemaal als we dan goede recensies lezen over onze service. Dat maakt me blij.

Jaarbeurs doet bijzondere dingen. Het is altijd een van de eerste locaties waaraan gedacht wordt om iets te faciliteren.

Supervisor Beatrix Theater

Artsen in de bediening Mijn hoogtepunt was het benefietgala van de Prinses Máxima Foundation. In totaal waren er meer dan 500 gasten, met veel bekende mensen. Het leuke was dat ik leiding moest geven aan 50 artsen uit het Prinses Máxima Centrum. Zij deden de bediening. Voor ons was dat ook een uitdaging, want wij leerden hen pas op de dag zelf kennen. Het was dus even flink schakelen en dat maakte het juist bijzonder. Het was echt een fantastische avond.

Een mix van allerlei mensen Waarom je bij Jaarbeurs moet komen werken? Jaarbeurs doet bijzondere dingen. Het is altijd een van de eerste locaties waaraan gedacht wordt om iets te faciliteren. De opvang van vluchtelingen bijvoorbeeld. Dat is toch mooi om daarbij te horen? Als dier- en natuurliefhebber ben ik ook blij dat Jaarbeurs zich actief inzet voor duurzaamheid. Ik vind het fijn dat mijn werkgever aan de toekomst denkt. Bovendien werk je hier samen met verschillende mensen van allerlei achtergronden en leeftijden. Het is echt een afspiegeling van de maatschappij.”

Vacatures Hospitality & Event Services

Filters

5 vacatures
Bedrijfsleider Pleyn
Op locatie
HospitalityBaan
Receptionist Beatrixgebouw
Op locatie
HospitalityBaan
Sous Chef
Op locatie
HospitalityBaan
Supervisor restaurant Speys
Op locatie
HospitalityBaan
Zelfstandig Werkend Kok
Op locatie
HospitalityBaan