Overslaan naar content

"Omringd door mensen met dezelfde passie"

Nina van der Knaap Event Operations Manager

Jaarbeurs door de ogen van... Nina van der Knaap

“Ik werk nu 4 jaar bij Jaarbeurs. Dit is mijn eerste baan na mijn afstuderen en ik heb gelijk mijn droombaan te pakken. Ik wist namelijk al op mijn 15e dat ik eventmanager wilde worden.

Vrijheid om keuzes te maken Als Event Operations Manager houd ik me bezig met het operationele gedeelte van onze eigen beurzen. Het leuke aan werken bij Jaarbeurs is het vertrouwen dat je krijgt. Toen ik hier begon, was ik jong. 23 jaar. Er ging net een collega weg uit het team van KreaDoe, waardoor ik al snel veel verantwoordelijkheden kreeg wat betreft keuzes en budgetten. In het begin dacht ik regelmatig: ‘Oh jee, mag ík dat beslissen?’ Ik heb ook mijn oude stagebegeleider uitgenodigd om even langs te komen op ‘mijn’ eerste beurs. Hij was trots en zei: ‘Ik vind het bizar dat je nu al zoveel vertrouwen hebt gekregen en dat je dit mag doen.’

Samen naar iets toewerken Ik ben nog nooit met tegenzin naar mijn werk gegaan. Het is divers. We werken eerst op kantoor naar een beurs toe en uiteindelijk staan we op de vloer. Daar is het de sfeer proeven waar je zo hard aan hebt gewerkt. En dat maakt mijn werk zo leuk: ik ben omringd door mensen met eenzelfde passie voor de eventbranche. Samen naar iets toewerken, het project succesvol afsluiten en weer door naar het volgende.

"Je krijgt hier de ruimte om te doen wat je leuk vindt."

Event Manager

De ruimte krijgen om te doen wat je leuk vindt Het creatieve aspect van beurzen organiseren ligt mij wel. Ik hou ervan om moodboards te maken. Dat hoef je niet te doen, maar ik krijg er wel de ruimte voor. Ook heb ik aangegeven dat het me leuk lijkt om mee te werken aan de Vakantiebeurs. Toevallig kreeg die eventmanager een andere functie binnen Jaarbeurs, en kon ik ook zo doorschuiven. Je krijgt hier de ruimte om te doen wat je leuk vindt.

Toekomstmogelijkheden Waarom je bij Jaarbeurs moet komen werken? Je werkt met fijne mensen, in een goede sfeer. De maandelijkse borrel voor alle medewerkers is bijvoorbeeld heel gezellig. Bovendien vanwege de toekomstmogelijkheden. Ik heb niet de wens om een andere functie te doen, maar ik weet als dat ooit verandert, dan kan ik dat uitspreken. Er wordt dan gekeken naar de mogelijkheden." 

Vacatures Hospitality & Event Services

Filters

4 vacatures
Bedrijfsleider Pleyn
Op locatie
€ 2.800 - € 3.500 per maandHospitalityBaan
Sous Chef
Op locatie
€ 3.130 - € 4.400 per maandHospitalityBaan
Supervisor restaurant Speys
Op locatie
€ 2.514 - € 2.873 per maandHospitalityBaan
Zelfstandig Werkend Kok
Op locatie
€ 2.318 - € 3.157 per maandHospitalityBaan