Overslaan naar content

Restaurantmanager

    Ben jij toe aan een nieuwe stap in je hospitality carrière? Ga aan de slag bij restaurant & eventlocatie Speys!

    Functieomschrijving

    Jouw nieuwe baan

    Restaurant Speys is het visitekaartje van de Jaarbeurs. Speys heeft verschillende open keukens waar wij onze gerechten bereiden voor de beursgasten en bioscoopbezoekers. We nemen de bestellingen op aan de counters (kassawerkzaamheden). Hierbij staat gastvrijheid voorop, verder bedienen, debarrasseren en zetten we heerlijke koffies. Ook fungeren wij als eventlocatie voor verschillende evenementen zoals borrels, diners en feesten vanuit de Kinepolis of andere externe of interne klanten. Het vaste team bestaat momenteel uit 3 supervisors en 13 flexibele krachten. Tijdens evenementen kan het aantal flexibele krachten oplopen tot 45 medewerkers. 


    Dit vind je leuk om te doen

    Als restaurantmanager bij restaurant Speys heb je de leiding over dit unieke horecaconcept binnen Jaarbeurs. Jij staat aan het roer en je weet samen met je team een perfecte uitvoering van de dienstverlening te realiseren. Verder krijg je hier energie van:

    • Werken in het gezelligste horecateam van Utrecht, waarvan je soms flexibel ingezet kan worden op één van onze andere locaties 

    • Het signaleren van afwijkingen en knelpunten en deze oplossen

    • Toezicht houden op het team van supervisors die verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse leiding over de diverse uitgiftepunten

    • Het aansturen van flexibele krachten, die met name worden ingezet bij drukte tijdens borrels, diners en feesten. Hierbij weet je je team te motiveren

    • Zorgen voor excellente kwaliteit en service naar onze gasten, maar ook voor strikte naleving van de hygiënenormen

    • Je denkt in commerciële mogelijkheden en vertaalt deze naar (promotionele) activiteiten, waarbij je de kosten onder controle houdt

    Vereisten

    Dit krijg je van ons
    Plezier in je werk en je persoonlijke ontwikkeling vind je belangrijk en dat natuurlijk het liefst in een duurzame omgeving. Vandaar dat je van ons alle ruimte krijgt om jouw ambities waar te maken en te groeien in je vak. Je doet dat in een team van betrokken collega’s, in een informele werksfeer, met vers fruit op de werkvloer, gezellige borrels en leuke activiteiten. Daarnaast kun je samen met ons bouwen aan een betere wereld. Jaarbeurs heeft als ambitie om in 2030 de meest duurzame organisator en facilitator van beurzen en evenementen van Europa te zijn. Maar Jaarbeurs biedt je nog veel meer namelijk:

    • Een salaris tussen €3.118 en €3.563 o.b.v. 40 uur per week, afhankelijk van je ervaring


    Wat breng je mee

    • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur Middelbare Hotelschool

    • Minimaal 5 jaar ervaring in de horeca en 3 jaar in een soortgelijke leidinggevende rol

    • Ervaring in het managen van evenementen (verkoop, draaiboeken en plattegronden maken, opbouw, inkoop, planning etc.)

    • Je bent een verbinder, ondernemend, communicatief vaardig en je bent enorm gedreven om van jouw locatie een voor de klant onvergetelijke ontmoetingsplek te laten zijn

    • Je bent resultaatgericht, kunt goed beslissingen maken, bent een held in plannen en organiseren en bent enorm servicegericht

    Hebben we je interesse gewekt?

    We horen graag van je. Reageren op deze vacature kan via de sollicitatiebutton. Jouw sollicitatie wordt direct doorgestuurd en je kunt snel een reactie van ons verwachten. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Nikki de Coole (Recruiter) via nikki.de.coole@jaarbeurs.nl


    Wij zoeken zelf, dat betekent dat acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs wordt gesteld.


    Een assessment en referentiecheck kunnen tot de werving en selectie procedure behoren van deze vacature.

    of

    Apply with Indeed onbeschikbaar
    • Utrecht
    € 3.118 - € 3.563 per maand
    Hospitality
    40 - 40 uur per week

    Sollicitatieprocedure

    Meer weten over werken bij Jaarbeurs?

    • "De wereld van beurzen heeft mijn hart gestolen"

      Rachel Jankowsky

      Beursmanager Consumer

    • "Mijn acties bepalen hoe generaties na mij leven"

      Michel Sturkenboom

      Executive souschef

    • "Bij Jaarbeurs voel je dat de glimlach echt is"

      Bo Scheermeijer

      Event operations manager

    <