
Functieomschrijving
Jouw nieuwe baan
Als sous chef ben jij het aanspreekpunt van het keukenteam. Jij beantwoordt vragen en zorgt dat alles in de keuken soepel verloopt: van het voorbereiden van gerechten tot het bewaken van de voedselveiligheid en kwaliteit van de gerechten. Jij maakt elke dag een feestje van werken bij Jaarbeurs!
Bij Jaarbeurs is geen dag hetzelfde. De ene dag verzorg je de lunch en het buffet voor bezoekers van de Vakantiebeurs of het ontbijt van een directieraad, de andere dag kook je een culinair spektakel voor een bedrijfsfeest of het theaterdiner voor musicalgasten van Moulin Rouge. Je werkt in meerdere keukens, waaronder onze drie à la carte restaurants: Queens, Pleyn en Speys.
Jij begrijpt dat het draait om bijzondere belevingen creëren en je geniet ervan om dit voor anderen mogelijk te maken. Daarin maak jij het verschil. Je werkt met verse producten en houdt rekening met trends zoals vegan, lokale ingrediënten en creatieve presentatie. Je denkt mee over hoe we duurzaam kunnen werken in de keuken. Dit is jouw wereld en hier maak je er werk van.
Klinkt dit als jouw volgende stap? Lees dan verder.
Dit vind jij leuk om te doen
Teamleden aanmoedigen om mee te denken in oplossingen en samen te zorgen voor goede kwaliteit
Meedenken over nieuwe gerechten en verbeteren van recepten
Zorgen voor de totale productie binnen de keuken: dat alles op tijd en goed wordt voorbereid
Jij let erop dat er netjes en veilig wordt gewerkt in de keuken en kwaliteit wordt geleverd
Bestellingen doen, zorgen voor voldoende voorraad en controle op kwaliteit van binnengekomen producten
Meebouwen aan een sterk en duurzaam keukenteam dat werkt aan de toekomst van Jaarbeurs!
Vereisten
Dit is wat we bieden
Plezier in je werk en je persoonlijke ontwikkeling vind je belangrijk en dat natuurlijk het liefst in een duurzame omgeving. Vandaar dat je van ons alle ruimte krijgt om jouw ambities waar te maken en te groeien in je vak. Je doet dat in een team van betrokken collega’s, in een open en informele werksfeer, met vers fruit op de werkvloer, gezellige borrels en gezamenlijke activiteiten.
Dit is wat je van ons krijgt
Een brutomaandsalaris tussen €3.130 en €4.000 voor 40 uur per week. Het salaris hangt af van je ervaring
8% vakantiegeld, pensioenregeling en deelname aan een collectieve bedrijfssuccesregeling (max. 5%)
27 vakantiedagen (bij 40 uur) plus de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen
Duurzame mobiliteitsopties: OV-vergoeding tot 100 km max. per dag, fietsvergoeding of leasefiets
Laptop en smartphone (max. €850 budget)
Gratis toegang tot onze eigen events en beurzen
Trainingen, workshops en deelname aan initiatieven van Jaarbeurs
Vrijwilligersuren, maandelijkse borrels, en diverse sportieve & sociale activiteiten
Een centraal gelegen werkplek naast Utrecht Centraal
Werken bij een werkgever die diversiteit, vitaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft.
Dit breng je mee
Een afgeronde koksopleiding: minimaal vijfdejaars SVH- restaurantkok en leermeester
Ruime ervaring met werken in een professionele keuken bij diverse restaurants en grote events
Teamspirit, resultaatgerichtheid en verantwoordelijkheidsgevoel: voor je team, de voedselkwaliteit en de kosten
Leidinggevende ervaring, goede communicatieve vaardigheden en je spreekt/schrijft goed Nederlands en Engels
Kennis van HACCP en voedselveilig werken
Flexibele inzetbaarheid en je woont in of nabij Utrecht
De sous chef die we zoeken beschouwt zijn/haar werk als topsport: je bent ambitieus als het om je eigen ontwikkeling gaat en die van je teamgenoten. Jij zorgt voor een plezierige werksfeer binnen het team en je bent nieuwsgierig naar nieuwe kooktrends en duurzame vernieuwing binnen de keuken.
Hebben we je interesse gewekt? Top!
We horen graag van je. Reageren op deze vacature kan via de sollicitatiebutton. Jouw sollicitatie wordt direct doorgestuurd en je kunt snel een reactie van ons verwachten. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Marijn Immink (Recruiter) via marijn.immink@jaarbeurs.nl.
Wij zoeken zelf, dat betekent dat acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs wordt gesteld.
De sollicitatieprocedure bestaat uit: een telefonische intake, een kennismakingsgesprek, een meeloopmoment in de keuken en een referentiecheck.
of
- Utrecht
Helemaal klaar!
Je sollicitatie is succesvol ingediend!
Sollicitatieprocedure
Meer weten over werken bij Jaarbeurs?
"Nieuwe culturen maken mij nieuwsgierig"
Nicola AllineySales- en accountmanager
"De wereld van beurzen heeft mijn hart gestolen"
Rachel JankowskyBeursmanager Consumer
"Mijn acties bepalen hoe generaties na mij leven"
Michel SturkenboomExecutive souschef