
Supervisor hospitality
Toe aan een volgende stap in je hospitality carrière en lijkt het je leuk een team aan te sturen? Jaarbeurs zoekt meerdere supervisors voor diverse teams. Iets voor jou?
Functieomschrijving
De afdeling Hospitality is op zoek naar meerdere supervisors, verdeeld over diverse teams. Wil je weten wat goed bij jou past? Lees dan snel verder!
Jouw nieuwe baan
Supervisor publiekscatering
Als supervisor Publiekscatering is geen dag hetzelfde. Jij bent de spil die ervoor zorgt dat de verkoop van food & beverage soepel verloopt. Dit doe je tijdens aansprekende beurzen en evenementen, denk aan bijvoorbeeld de Motorbeurs of de Vakantiebeurs. Je geeft leiding aan een klein team en maakt er elke dag een feestje van. Ben jij die gedreven, energieke nieuwe collega in het operationeel team? Wij kijken er naar uit je te leren kennen en jou een mooie start te geven binnen Jaarbeurs.
Supervisor MeetUp
Als supervisor bij MeetUp ben jij de drijvende kracht achter vlekkeloze bijeenkomsten en tevreden gasten. Je stuurt een dynamisch team aan, houdt het overzicht en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. In een inspirerende werkomgeving krijg je de ruimte om te groeien, te leiden en écht impact te maken.
Supervisor Beatrix Theater (INGEVULD)
Als supervisor in het iconische Beatrix Theater ben jij de regisseur achter de schermen van een onvergetelijke theaterbeleving. Je leidt een gepassioneerd team, bewaakt de kwaliteit van service en zorgt dat alles soepel verloopt; van ontvangst tot applaus. In deze bruisende omgeving vol cultuur en gastvrijheid krijg je de kans om te groeien, te inspireren en elke avond bijzonder te maken.
Supervisor restaurant Speys (INGEVULD)
Als supervisor bij restaurant Speys werk je bij het gezelligste horecateam van Utrecht en speel je een sleutelrol als het gaat om de beleving van onze gasten. Vanuit verschillende open keukens serveer je beursgasten en bioscoopbezoekers lekkere lunch- en dinergerechten. Ook fungeert Speys als evenementenlocatie voor borrels, diners en feesten. Je zet jouw passie voor eten en drinken in om je team te inspireren en samen het visitekaartje te zijn van Jaarbeurs.
Dit vind je leuk om te doen
Of je nu aan de slag gaat als supervisor binnen het Beatrix Theater of bij restaurant Speys, bij alle supervisor rollen, vind je het volgende leuk om te doen:
Je wordt blij van afwisseling in je werk en improviseert makkelijk
Je bent graag creatief en altijd op zoek naar verbeteringen in wat we doen en hoe we het doen
Je werkt aan de teamspirit in je ploeg en ontwikkelt het verder tot een top team
Je bent een mensen-mens maar ook commercieel ingesteld
Het beheren van roosters, financiën en administratie zie je als "part of the job"
Vereisten
Dit is wat we je bieden
Plezier in je werk en je persoonlijke ontwikkeling vind je belangrijk en dat natuurlijk het liefst in een duurzame omgeving. Vandaar dat je van ons alle ruimte krijgt om jouw ambities waar te maken en te groeien in je vak. Je doet dat in een team van betrokken collega’s, in een open en informele werksfeer, met vers fruit op de werkvloer, gezellige borrels en gezamenlijke activiteiten. Daarnaast bouwen we samen aan een betere wereld. Jaarbeurs heeft als ambitie om in 2030 de meest duurzame organisator en facilitator van beurzen en evenementen van Europa te zijn.
Dit is wat je van ons krijgt
Een brutomaandsalaris tussen €2.836 en €3.024 voor 40 uur per week. Het salaris hangt af van je ervaring
Daarbovenop: 8% vakantiegeld, pensioenregeling en deelname aan een collectieve bedrijfssuccesregeling (max. 5%)
27 vakantiedagen (bij 40 uur) plus de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen
Duurzame mobiliteitsopties: OV-vergoeding tot 100 km max. per dag, fietsvergoeding of leasefiets
Laptop en smartphone (max. €850 budget)
Gratis toegang tot onze eigen events en beurzen
Trainingen, workshops en deelname aan initiatieven van Jaarbeurs
Vrijwilligersuren, maandelijkse borrels, en diverse sportieve & sociale activiteiten
Een centraal gelegen werkplek naast Utrecht Centraal
Werken bij een werkgever die diversiteit, vitaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft
Dit is wat je meebrengt
Een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van de Hotelschool
Enkele jaren ervaring in een operationele leidinggevende baan in de horeca
Je hebt een flexibele werkhouding. Zo ben je ook in de avonden en/of weekenden beschikbaar indien nodig
Je bent gast- kwaliteitsgericht
Je bent een zelfstarter en werkt graag mee op de vloer met je team
Je hebt het diploma Sociale Hygiëne en ontwikkelt je graag verder
Weten of je genoeg ervaring hebt? Dit is wat we aan horeca-ervaring vragen per functie.
Supervisor publiekscatering: 0 tot 2 jaar werkervaring
Supervisor MeetUp: 3 tot 5 jaar werkervaring
Supervisor Beatrix Theater: 2 tot 5 jaar werkervaring (ingevuld)
Supervisor Speys: 2 tot 5 jaar werkervaring (ingevuld)
Jaarbeurs wil een divers samengestelde en inclusieve organisatie zijn. Waar ruimte is voor verschillen en waar iedereen zich welkom voelt. Dat helpt ons om de kwaliteit van ons werk te verbeteren. Kandidaten die de diversiteit en inclusie van ons team vergroten, moedigen we aan om te solliciteren.
Hebben we je interesse gewekt?
Yes! Dan horen we graag van je. Reageren op deze vacature kan via de sollicitatiebutton. Jouw sollicitatie wordt direct doorgestuurd en je kunt snel een reactie van ons verwachten. Geef ajb in je motivatie aan of je een voorkeur hebt voor Publiekscatering of MeetUp.
Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact met ons op.
Supervisor publiekscatering: Patricia Viegas da Silva via patricia.viegas.da.silva@jaarbeurs.nl
Supervisor MeetUp & Supervisor Beatrix Theater: Sander Boef via sander.boef@jaarbeurs.nl
Wij zoeken zelf, dat betekent dat acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs wordt gesteld.
of
- Utrecht
Helemaal klaar!
Je sollicitatie is succesvol ingediend!
Sollicitatieprocedure
Meer weten over werken bij Jaarbeurs?
"Nieuwe culturen maken mij nieuwsgierig"
Nicola AllineySales- en accountmanager
"De wereld van beurzen heeft mijn hart gestolen"
Rachel JankowskyBeursmanager Consumer
"Mijn acties bepalen hoe generaties na mij leven"
Michel SturkenboomExecutive souschef