Overslaan naar content

“Je kunt hier alles uit jezelf halen” 

Renate Wiendels Key Accountmanager

Jaarbeurs door de ogen van... Renate Wiendels

“Elk jaar rond de jaarwisseling vraag ik me af of ik nog happy ben bij Jaarbeurs. Al twee-en-twintig jaar is het antwoord: ja. Ik zie altijd weer nieuwe mogelijkheden en kansen om me te ontwikkelen. Zeker omdat Jaarbeurs alle ruimte biedt voor eigen initiatief. Het voelt ook niet als één baan. Het voelt als een aaneenschakeling van banen. Ik doe steeds weer andere projecten. Samen met mijn team zetten we onder de merknaam VIV beurzen op voor de agrarische sector, in Nederland, Rusland, China, Thailand en het Midden-Oosten.

De spanning voelen toenemen Ik heb wat met de agrarische sector. Ik kom uit de Achterhoek, dat speelt mee. En het gaat over belangrijke zaken. Over het voeden van de wereldbevolking op een zo goed mogelijke manier. Mijn werk doe ik vanuit passie. Een beurs opzetten is zoiets als het bouwen van een huis. Je tekent alles uit en vult alles in, tot in de kleinste details. Daar zijn we twee jaar mee bezig. De kick is groot als alles goed gaat en de beurs een groot succes is. Daar doe je het voor. De laatste maand voor een beurs voel je de spanning toenemen. 

"En wat ik supergaaf vind: als de deuren opengaan, als de mensen naar binnen stromen voor je beurs, event of congres, dan moet er magic plaatsvinden. Daar zorg jij voor. Samen met al je collega’s. Hoe leuk is dat?"

VIV Key Accountmanager

Samen met exposanten en mediapartners op pad Tijdens de beurs zelf gaan we helemaal all out. Dan zit je in een beursbubbel en ben je dag en nacht in touw. We zijn vaak met het hele team aanwezig. In Nederland maar ook in het buitenland. Samen met een vaste groep van exposanten en mediapartners die onze beurzen bijwonen, stappen we in het vliegtuig. Dan heb je het al snel over honderdvijftig man. Het wordt ook wel de kippenvlucht genoemd. Tok, tok, tok. Dat is goed voor de relatie. Op onze laatste beurs in Bangkok stonden 1.250 exposanten. Er kwamen 46.000 bezoekers op af. We zetten de wereld letterlijk in beweging. En dat regelen we allemaal vanuit een kantoor in Utrecht. Een fascinerende gedachte. 

Iets wonderlijks creëren Waarom je bij Jaarbeurs moet komen werken? Jaarbeurs is een heel fijne werkgever. We zijn gericht op creativiteit en eigen initiatief. Je kunt hier alles uit jezelf halen. En wat ik supergaaf vind: als de deuren opengaan, als de mensen naar binnen stromen voor je beurs, event of congres, dan moet er magic plaatsvinden. Daar zorg jij voor. Samen met al je collega’s. Hoe leuk is dat?”

Vacatures International

Filters

1 vacatures
Digital Marketing Manager
Op locatie
InternationalBaan