Overslaan naar content

Zelfstandig Werkend Kok

  • Utrecht, Nederland
€ 2.318 - € 3.157 per maandHospitality

Jouw nieuwe baan

Jaarbeurs heeft 5 keukens: de centrale keuken in het Event & Exhibition Center, de centrale keuken in het Beatrixgebouw, en drie restaurantkeukens van Pleyn, Queens en Speys. Een gedreven team van koks onder leiding van onze chefs Peter & Olaf zorgt er iedere dag weer voor dat onze gasten heerlijk eten krijgen geserveerd. Op jaarbasis bezoeken meer dan 2 miljoen mensen Jaarbeurs. Alles wat daarbij aan eten wordt geserveerd gaat via de keuken van Jaarbeurs. Of het nu gaat om de hoofdzakelijk vegetarische kaart van restaurant Pleyn, de lunches van Speys, het theaterdiner van het Beatrixtheater, de lunches en diners voor het Congres- Vergadercentrum of het food van de Moments bij de beurzen in het Event & Exhibition Center. Er is meer dan voldoende variëteit en aanbod voor onze bezoekers en gasten! Ook voor jouw ambities is meer dan voldoende ruimte binnen onze keukens.

Dit vind je leuk om te doen
Je vindt het leuk om te werken in een gedreven koksteam je taken en werkzaamheden o.a. uit:

  • Je zorgt voor de mise en place, maar uiteraard ook voor de verdere (deel)bereiding van de gerechten. In de centrale keuken is de warme en koude keuken gescheiden. In de restaurants niet, daar werk je à la carte en allround
  • Het is mogelijk om ook tijdens events ingezet te worden waarbij je door middel van live cooking het eten voor onze gasten bereidt
  • Doordat we meerdere keukens hebben rouleren we in deze keukens. Ook is het mogelijk om vaker ingezet te worden waar jouw voorkeur ligt: sta je dus liever op een wat vastere plek in een restaurant of centrale keuken dan kan dat
  • In onze centrale keukens werken we op basis van receptuur, in onze restaurants is de menukaart leidend voor je werkzaamheden
  • Kwaliteit staat voorop, je werkt met de beste ingrediënten en grondstoffen. Onze gasten moeten immers het beste van het beste krijgen voorgeschoteld

Wat breng jij mee

  • Je hebt reeds enige tijd als zelfstandig werkend kok gewerkt
  • Je hebt een koksopleiding afgerond
  • Samenwerken is je ‘tweede naam’, neemt niet weg dat je ook graag zelfstandig werkt en initiatief neemt
  • Je bent bereid op wisselende tijden te werken
  • Je wil je graag persoonlijk ontwikkelen en steeds beter worden in je vak


Dit krijg je van ons
Plezier in je werk en je persoonlijke ontwikkeling vind je belangrijk en dat natuurlijk het liefst in een duurzame omgeving. Vandaar dat je van ons alle ruimte krijgt om jouw ambities waar te maken en te groeien in je vak. Je doet dat in een team van betrokken collega’s, in een informele werksfeer, met vers fruit op de werkvloer, gezellige borrels en leuke activiteiten. Daarnaast kun je samen met ons bouwen aan een betere wereld. Jaarbeurs heeft als ambitie om in 2030 de meest duurzame venue van Europa te zijn. Maar Jaarbeurs biedt je nog veel meer namelijk:

  • Werken op een centrale toplocatie naast station Utrecht Centraal
  • Salaris tussen €2.318 en €3.157 o.b.v. 40 uur per week, afhankelijk van je ervaring
  • 1 werkdag per jaar kun je als vrijwilliger bijdragen aan de Jaarbeurs Goede Doelen en je daarnaast heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan het medewerkers Green Team (het team waarin Jaarbeurs collega’s actief meedenken over duurzame initiatieven)

  • 27 vakantiedagen bij een werkweek van 40 uur
  • 8% vakantiegeld en een pensioen
  • Een collectieve bedrijfssuccesregeling (max. 5%) bij behaalde jaarresultaten
  • Duurzame mobiliteitsregeling: o.a. OV 100% vergoedt en de mogelijkheid voor het leasen van een fiets
  • Gratis toegang tot al onze eigen evenementen & beurzen
  • Toegang tot het online leerplatform GoodHabitz en de Jaarbeurs Summer- en Winterschool, divers aanbod van (live) trainingen en workshops om elke dag weer een beetje beter te worden


Hebben we je interesse gewekt?

We horen graag van je. Reageren op deze vacature kan via de sollicitatiebutton. Jouw sollicitatie wordt direct doorgestuurd en je kunt snel een reactie van ons verwachten. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Nikki de Coole (Recruiter) via nikki.de.coole@jaarbeurs.nl


Wij zoeken zelf, dat betekent dat acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs wordt gesteld.

Een assessment en referentiecheck kunnen tot de werving en selectie procedure behoren van deze vacature.


  • Utrecht, Nederland
€ 2.318 - € 3.157 per maand
Hospitality

of

Open positions

Utrecht

Accountmanager Bouw & Installatie
Op locatie
  • Utrecht, Utrecht, Nederland
Accountmanager Computable
Op locatie
  • Utrecht, Utrecht, Nederland
Accountmanager ICT & Logistiek
Op locatie
  • Utrecht, Utrecht, Nederland
Assistent Supervisor Hospitality
Op locatie
  • Utrecht, Utrecht, Nederland
Data engineer
Op locatie
  • Utrecht, Utrecht, Nederland
Digital Marketeer SEO
Op locatie
  • Utrecht, Utrecht, Nederland
Digital Marketing Manager
Hybride
  • Utrecht, Utrecht, Nederland
Event Operations Manager
Op locatie
  • Utrecht, Utrecht, Nederland
Head of Hospitality
Op locatie
  • Utrecht, Utrecht, Nederland
Health & Safety Officer
Op locatie
  • Utrecht, Utrecht, Nederland
Loge medewerker
Op locatie
  • Utrecht, Utrecht, Nederland
Medewerker Event Services
Op locatie
  • Utrecht, Utrecht, Nederland
Sales & Accountmanager Events
Hybride
  • Utrecht, Utrecht, Nederland
Senior Data Engineer
Op locatie
  • Utrecht, Utrecht, Nederland
Sous Chef
Op locatie
  • Utrecht, Utrecht, Nederland
Supervisor Mobiliteit & Logistiek
Op locatie
  • Utrecht, Utrecht, Nederland
Supervisor restaurant Speys
Op locatie
  • Utrecht, Utrecht, Nederland
Zelfstandig Werkend Kok
Op locatie
  • Utrecht, Utrecht, Nederland